Κρέμα βαλσάμικου με τσίλι Messino

Κρέμα Βαλσάμικου Τσίλι

Η κρέμα βαλσάμικου με τσίλι αποτελεί την πρώτη πικάντικη προσθήκη στην παλέτα προϊόντων της Messino, προσφέροντας μια πλούσια γευστική ποικιλία στα προϊόντα της. Η συνταγή μας κλασσική πια, αποτελούμενη από παλαιωμένο βαλσάμικο Messino και συμπυκνωμένο μούστο σταφυλιού, αναδεικνύεται από την πραγματική σκόνη καυτερής πιπεριάς τσίλι. Χαρακτηρίζεται από μέτρια καυτερή γεύση, σκούρο καφέ χρώμα με κόκκινες ανταύγειες, ακατέργαστη υφή και ήπιο όξινο άρωμα. Προτείνεται για τους λάτρεις των πικάντικων γεύσεων, ωστόσο δε περιορίζεται μόνο σε αυτούς! Ταιριάζει άψογα σε πιάτα με μοσχάρι ή χοιρινό, ενώ μπορείτε να το δοκιμάσετε είτε ως συνοδευτική έτοιμη sauce, είτε ως συστατικό στην μαρινάδα τους για έξτρα γεύση. Χρησιμοποιήστε την ως sauce ή γλάσο, για να προσθέσετε μια πικάντικη πινελιά, σε πληθωρικά σάντουιτς, σε μπρουσκέτες, μπέργκερ και μεξικάνικα tacos, ενώ αποτελεί εξαιρετικό dip για τσιπς ή nachos.

Τέλος, αποτελεί μια εξαιρετική και πολύ εύκολη εναλλακτική πρόταση για όσους προτιμούν τις μετρίως καυτερές σάλτσες για μακαρόνια και noodles.

Διατίθεται σε πλαστική φιάλη 250ml.

Ingredients

Βαλσάμικο ξύδι 40%, συμπυκνωμένος μούστος σταφυλιών και σκόνη καυτερής πιπεριάς (chili).

Δεν περιέχει γλουτένη, πρόσθετα σάκχαρα, αρώματα και χρωστικές ουσίες.

Κατάλληλο για Vegan διατροφή.

NUTRITIONAL VALUE PER 100gr

ENERGY 249 kcal / 1058 kJ
FATS < 0.1 gr
Saturated Fats < 0.1 gr
Carbs 57.1 gr
Sugar in Carbs 52 gr
PROTEINS 0.4 gr
SALT 0.052 gr

Η κρέμα βαλσάμικου με τσίλι Messino παράγεται στην εξειδικευμένη γραμμή παραγωγής μας, που είναι πιστοποιημένη με το σύστημα ποιότητας ISO 22000:2018. Το παλαιωμένο βαλσάμικο ξύδι μας αναμειγνύεται με τον συμπυκνωμένο μούστο λευκού σταφυλιού σε ειδικά μίξερ μεγάλου μεγέθους. Σε αυτό το στάδιο προστίθεται η σκόνη chili και αναμειγνύεται με την κρέμα βαλσάμικου, με στόχο την πλήρη ομογενοποίηση του προϊόντος. Μετά την επίτευξη της ομογενοποίησης και της πήξης, το προϊόν αναδεύεται με στόχο την ανάδειξη των φυσικών αρωμάτων του. Η εμφιάλωση πραγματοποιείται εντός 24 ωρών κάτω από αυστηρές συνθήκες υγιεινής, επιδιώκοντας να προσγειωθεί στο πιάτο σας σε άψογη κατάσταση, διατηρώντας την οξύτητα και την άψογη πηχτή υφή της.

Δοκιμάστε κι άλλα προϊόντα της σειράς βαλσάμικων κρεμών Messino με γεύσεις όπως: κλασική, βασιλικόςμέλιρόδικαπνιστήπορτοκάλι, σύκοchiliτρούφα, φράουλαμηλόξυδο, #tastethedifference

Share

Κρέμα Βαλσάμικου Τσίλι

Κρέμα βαλσάμικου με τσίλι Messino

Η κρέμα βαλσάμικου με τσίλι αποτελεί την πρώτη πικάντικη προσθήκη στην παλέτα προϊόντων της Messino, προσφέροντας μια πλούσια γευστική ποικιλία στα προϊόντα της. Η συνταγή μας κλασσική πια, αποτελούμενη από παλαιωμένο βαλσάμικο Messino και συμπυκνωμένο μούστο σταφυλιού, αναδεικνύεται από την πραγματική σκόνη καυτερής πιπεριάς τσίλι. Χαρακτηρίζεται από μέτρια καυτερή γεύση, σκούρο καφέ χρώμα με κόκκινες ανταύγειες, ακατέργαστη υφή και ήπιο όξινο άρωμα. Προτείνεται για τους λάτρεις των πικάντικων γεύσεων, ωστόσο δε περιορίζεται μόνο σε αυτούς! Ταιριάζει άψογα σε πιάτα με μοσχάρι ή χοιρινό, ενώ μπορείτε να το δοκιμάσετε είτε ως συνοδευτική έτοιμη sauce, είτε ως συστατικό στην μαρινάδα τους για έξτρα γεύση. Χρησιμοποιήστε την ως sauce ή γλάσο, για να προσθέσετε μια πικάντικη πινελιά, σε πληθωρικά σάντουιτς, σε μπρουσκέτες, μπέργκερ και μεξικάνικα tacos, ενώ αποτελεί εξαιρετικό dip για τσιπς ή nachos.

Τέλος, αποτελεί μια εξαιρετική και πολύ εύκολη εναλλακτική πρόταση για όσους προτιμούν τις μετρίως καυτερές σάλτσες για μακαρόνια και noodles.

Διατίθεται σε πλαστική φιάλη 250ml.

Ingredients

Βαλσάμικο ξύδι 40%, συμπυκνωμένος μούστος σταφυλιών και σκόνη καυτερής πιπεριάς (chili).

Δεν περιέχει γλουτένη, πρόσθετα σάκχαρα, αρώματα και χρωστικές ουσίες.

Κατάλληλο για Vegan διατροφή.

NUTRITIONAL VALUE PER 100gr

ENERGY 249 kcal / 1058 kJ
FATS < 0.1 gr
Saturated Fats < 0.1 gr
Carbs 57.1 gr
Sugar in Carbs 52 gr
PROTEINS 0.4 gr
SALT 0.052 gr

Η κρέμα βαλσάμικου με τσίλι Messino παράγεται στην εξειδικευμένη γραμμή παραγωγής μας, που είναι πιστοποιημένη με το σύστημα ποιότητας ISO 22000:2018. Το παλαιωμένο βαλσάμικο ξύδι μας αναμειγνύεται με τον συμπυκνωμένο μούστο λευκού σταφυλιού σε ειδικά μίξερ μεγάλου μεγέθους. Σε αυτό το στάδιο προστίθεται η σκόνη chili και αναμειγνύεται με την κρέμα βαλσάμικου, με στόχο την πλήρη ομογενοποίηση του προϊόντος. Μετά την επίτευξη της ομογενοποίησης και της πήξης, το προϊόν αναδεύεται με στόχο την ανάδειξη των φυσικών αρωμάτων του. Η εμφιάλωση πραγματοποιείται εντός 24 ωρών κάτω από αυστηρές συνθήκες υγιεινής, επιδιώκοντας να προσγειωθεί στο πιάτο σας σε άψογη κατάσταση, διατηρώντας την οξύτητα και την άψογη πηχτή υφή της.

Δοκιμάστε κι άλλα προϊόντα της σειράς βαλσάμικων κρεμών Messino με γεύσεις όπως: κλασική, βασιλικόςμέλιρόδικαπνιστήπορτοκάλι, σύκοchiliτρούφα, φράουλαμηλόξυδο, #tastethedifference

Share

Privacy Preference Center

Skip to content