Πέρλες Βαλσάμικου
Μετά από σχεδόν 50 χρόνια επιτυχημένης πορείας στη διεθνή αγορά των προϊόντων ξυδιού, η Messino καινοτομεί, δημιουργώντας και παρουσιάζοντας, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τις Πέρλες βαλσάμικου Messino. Η σειρά με τις πέρλες Messino δημιουργήθηκε βάσει της μακράς εμπειρίας μας αλλά με γνώμονα την καινοτομία και τις τάσεις της σύγχρονης μοριακής κουζίνας.
Οι πέρλες βαλσάμικου Messino, έχουν ως βάση το αγαπημένο πλέον βαλσάμικο ξύδι Messino, που παράγεται από την πρόσμειξη μούστου σταφυλιών με ξύδι από ελληνικά κρασιά και παλαιώνεται για τουλάχιστον 6 μήνες. Μέσω της διαδικασίας της αντίστροφης σφαιροποίησης καταφέραμε να εσωκλείσουμε την γεμάτη γεύση και το όξινο άρωμα του βαλσάμικου Messino σε μια μόνο μικρή σφαίρα, με λεπτό εξωτερικό περίβλημα και ζουμερό εσωτερικό. Οι πέρλες Βαλσάμικου Messino, εκτός από την εντυπωσιακή τους εμφάνιση, προσφέρουν μια έντονη γευστική εμπειρία, καθώς σκάνε στο στόμα σας και προσφέρουν μια έκρηξη γεύσεων στον ουρανίσκο σας.
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ:
Οι πέρλες βαλσάμικου Messino σας δίνουν την ευκαιρία να δημιουργήσετε μοναδικούς συνδυασμούς από υφές και γεύσεις και να απολαύσετε την μοριακή γαστρονομία στην κουζίνα σας. Αναδεικνύουν όλες τις πράσινες σαλάτες, όπως μαρούλι, σπανάκι, ρόκα αλλά και σαλάτες που περιέχουν μαλακά τυριά ή ντομάτα, όπως η καπρέζε. Γαρνίρετε τα πλατό τυριών και αλλαντικών για ξεχωριστή εμφάνιση και γεύση. Αναβαθμίστε τις απλές μπρουσκέτες ή τα ανοιχτά σάντουιτς με ελάχιστες μόνο πέρλες. Συνοδέψτε όλα τα πιάτα ψητών κρεατικών σας με κοτόπουλο, μοσχάρι, ή χοιρινό για να αναδείξετε την γεύση τους και να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας.
Οι πέρλες μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για γαρνίρισμα σε κάθε πιάτο, στην ζαχαροπλαστική ή την ποτοποιία.
Διατίθενται σε συσκευασία των 50ml και σε συσκευασία των 130ml για επαγγελματική χρήση.
Οι πέρλες βαλσάμικου Messino δεν περιέχουν γλουτένη ή πρόσθετα σάκχαρα και είναι κατάλληλες για χορτοφάγους.
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ ΑΝΑ 100gr
Παραγωγική διαδικασία:
Αρχικά διαλέγουμε προσεκτικά την παρτίδα βαλσάμικου ξυδιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την παραγωγή του μείγματος, και προετοιμάζουμε το ειδικό μείγμα για την παρασκευή των περλών βαλσάμικου. Το διάλυμα εισάγεται στο μηχάνημα της αντίστροφης σφαιροποίησης, όπου δημιουργούνται οι πέρλες από μια και μοναδική σταγόνα βαλσάμικου. Οι πέρλες τελειοποιούνται και σταθεροποιούνται με την περιστροφή εντός ενός ειδικού σωλήνα. Οι παραγόμενες πέρλες καθαρίζονται σχολαστικά με νερό πριν την συγκέντρωση τους σε μια μικρή δεξαμενή. Στην συνέχεια, πραγματοποιείται η διαλογή τους και η τυποποίησή τους χειροκίνητα, με σκοπό την εξασφάλιση της ακριβούς ποσότητας και της άριστης ποιότητας των παραγόμενων περλών. Οι πέρλες βαλσάμικου Messino παράγονται και αποθηκεύονται κάτω από αυστηρές συνθήκες υγιεινής, προκειμένου να φτάσουν στο πιάτο σας, διατηρώντας πάντα την μοναδική τους γεύση και υφή.
Πέρλες Βαλσάμικου
Μετά από σχεδόν 50 χρόνια επιτυχημένης πορείας στη διεθνή αγορά των προϊόντων ξυδιού, η Messino καινοτομεί, δημιουργώντας και παρουσιάζοντας, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τις Πέρλες βαλσάμικου Messino. Η σειρά με τις πέρλες Messino δημιουργήθηκε βάσει της μακράς εμπειρίας μας αλλά με γνώμονα την καινοτομία και τις τάσεις της σύγχρονης μοριακής κουζίνας.
Οι πέρλες βαλσάμικου Messino, έχουν ως βάση το αγαπημένο πλέον βαλσάμικο ξύδι Messino, που παράγεται από την πρόσμειξη μούστου σταφυλιών με ξύδι από ελληνικά κρασιά και παλαιώνεται για τουλάχιστον 6 μήνες. Μέσω της διαδικασίας της αντίστροφης σφαιροποίησης καταφέραμε να εσωκλείσουμε την γεμάτη γεύση και το όξινο άρωμα του βαλσάμικου Messino σε μια μόνο μικρή σφαίρα, με λεπτό εξωτερικό περίβλημα και ζουμερό εσωτερικό. Οι πέρλες Βαλσάμικου Messino, εκτός από την εντυπωσιακή τους εμφάνιση, προσφέρουν μια έντονη γευστική εμπειρία, καθώς σκάνε στο στόμα σας και προσφέρουν μια έκρηξη γεύσεων στον ουρανίσκο σας.
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ:
Οι πέρλες βαλσάμικου Messino σας δίνουν την ευκαιρία να δημιουργήσετε μοναδικούς συνδυασμούς από υφές και γεύσεις και να απολαύσετε την μοριακή γαστρονομία στην κουζίνα σας. Αναδεικνύουν όλες τις πράσινες σαλάτες, όπως μαρούλι, σπανάκι, ρόκα αλλά και σαλάτες που περιέχουν μαλακά τυριά ή ντομάτα, όπως η καπρέζε. Γαρνίρετε τα πλατό τυριών και αλλαντικών για ξεχωριστή εμφάνιση και γεύση. Αναβαθμίστε τις απλές μπρουσκέτες ή τα ανοιχτά σάντουιτς με ελάχιστες μόνο πέρλες. Συνοδέψτε όλα τα πιάτα ψητών κρεατικών σας με κοτόπουλο, μοσχάρι, ή χοιρινό για να αναδείξετε την γεύση τους και να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας.
Οι πέρλες μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για γαρνίρισμα σε κάθε πιάτο, στην ζαχαροπλαστική ή την ποτοποιία.
Διατίθενται σε συσκευασία των 50ml και σε συσκευασία των 130ml για επαγγελματική χρήση.
Οι πέρλες βαλσάμικου Messino δεν περιέχουν γλουτένη ή πρόσθετα σάκχαρα και είναι κατάλληλες για χορτοφάγους.
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ ΑΝΑ 100gr
Παραγωγική διαδικασία:
Αρχικά διαλέγουμε προσεκτικά την παρτίδα βαλσάμικου ξυδιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την παραγωγή του μείγματος, και προετοιμάζουμε το ειδικό μείγμα για την παρασκευή των περλών βαλσάμικου. Το διάλυμα εισάγεται στο μηχάνημα της αντίστροφης σφαιροποίησης, όπου δημιουργούνται οι πέρλες από μια και μοναδική σταγόνα βαλσάμικου. Οι πέρλες τελειοποιούνται και σταθεροποιούνται με την περιστροφή εντός ενός ειδικού σωλήνα. Οι παραγόμενες πέρλες καθαρίζονται σχολαστικά με νερό πριν την συγκέντρωση τους σε μια μικρή δεξαμενή. Στην συνέχεια, πραγματοποιείται η διαλογή τους και η τυποποίησή τους χειροκίνητα, με σκοπό την εξασφάλιση της ακριβούς ποσότητας και της άριστης ποιότητας των παραγόμενων περλών. Οι πέρλες βαλσάμικου Messino παράγονται και αποθηκεύονται κάτω από αυστηρές συνθήκες υγιεινής, προκειμένου να φτάσουν στο πιάτο σας, διατηρώντας πάντα την μοναδική τους γεύση και υφή.