


Πέρλες Λεμονιού
Μετά από σχεδόν 50 χρόνια επιτυχημένης πορείας στη διεθνή αγορά των προϊόντων ξυδιού, η Messino καινοτομεί, δημιουργώντας και παρουσιάζοντας, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τις Πέρλες λεμονιού Messino. Οι πέρλες λεμονιού, όπως και τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς Πέρλες Messino, δημιουργήθηκαν βάσει της μακράς εμπειρίας μας αλλά με οδηγό την καινοτομία στη γεύση και τις τάσεις της σύγχρονης μοριακής κουζίνας.
Οι πέρλες λεμονιού Messino είναι εμπνευσμένες από αρώματα και γεύσεις της Μεσογείου μέσα από μια καινοτόμα οπτική. Ζουμερές σταγόνες από φυσικό συμπυκνωμένο χυμό λεμονιού εγκλωβίζονται σε ένα λεπτό κέλυφος, που εκρήγνυνται στο στόμα και προσφέρουν γευστικές εκπλήξεις.
Οι πέρλες λεμονιού Messino δημιουργούνται με την μέθοδο της αντίστροφης σφαιροποίησης έχοντας ως βάση φρέσκο Ελληνικό χυμό λεμονιού, ενώ διαθέτουν ανοιχτό κίτρινο χρώμα, έντονο φρουτώδες άρωμα και όξινη γεύση.
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ:
Οι τρόποι σερβιρίσματος των περλών λεμονιού δεν διαφέρουν καθόλου από τον παραδοσιακό τρόπο χρήσης του χυμού λεμονιού στο φαγητό, παρά μόνο στο ότι προσφέρουν ένα νέο, τελείως διαφορετικό, επίπεδο γαστρονομικής παρουσίασης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις πέρλες λεμονιού Messino ως γαρνιτούρα σε οποιαδήποτε σαλάτα. Δοκιμάστε τις πάνω σε ψητά κρεατικά, φιλέτα ψαριού ή θαλασσινά κάθε είδους. Στολίστε τις μπρουσκέτες ή τις τάρτες σας. Για τους πιο ευφάνταστους, οι πέρλες λεμονιού μπορούν να κοσμήσουν ένα δροσερό ρόφημα όπως η φρέσκια λεμονάδα ή ένα φρουτώδες επιδόρπιο όπως η αγαπημένη μας lemon pie. Οι πέρλες μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για γαρνίρισμα σε κάθε πιάτο, στην ζαχαροπλαστική ή την ποτοποιία.
Διατίθενται σε συσκευασία των 50ml και σε συσκευασία των 130ml για επαγγελματική χρήση.
Οι πέρλες βαλσάμικου Messino δεν περιέχουν γλουτένη ή πρόσθετα σάκχαρα και είναι κατάλληλες για χορτοφάγους.
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ ΑΝΑ 100gr
Παραγωγική διαδικασία:
Αρχικά διαλέγουμε προσεκτικά συμπυκνωμένο χυμό λεμονιού άριστης ποιότητας που θα χρησιμοποιήσουμε για την παραγωγή του μείγματος, και προετοιμάζουμε το ειδικό μείγμα για την παρασκευή των περλών λεμονιού. Το διάλυμα εισάγεται στο μηχάνημα της αντίστροφης σφαιροποίησης, όπου δημιουργούνται οι πέρλες από μια και μοναδική σταγόνα χυμού. Οι πέρλες τελειοποιούνται και σταθεροποιούνται με την περιστροφή εντός ενός ειδικού σωλήνα. Οι παραγόμενες πέρλες καθαρίζονται σχολαστικά με νερό πριν την συγκέντρωση τους σε μια μικρή δεξαμενή. Στην συνέχεια, πραγματοποιείται η διαλογή τους και η τυποποίησή τους χειροκίνητα, με σκοπό την εξασφάλιση της ακριβούς ποσότητας και της άριστης ποιότητας των παραγόμενων περλών. Οι πέρλες λεμονιού Messino παράγονται και αποθηκεύονται κάτω από αυστηρές συνθήκες υγιεινής, προκειμένου να φτάσουν στο πιάτο σας, διατηρώντας πάντα την μοναδική τους γεύση και υφή.
Share
Πέρλες Λεμονιού



Μετά από σχεδόν 50 χρόνια επιτυχημένης πορείας στη διεθνή αγορά των προϊόντων ξυδιού, η Messino καινοτομεί, δημιουργώντας και παρουσιάζοντας, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τις Πέρλες λεμονιού Messino. Οι πέρλες λεμονιού, όπως και τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς Πέρλες Messino, δημιουργήθηκαν βάσει της μακράς εμπειρίας μας αλλά με οδηγό την καινοτομία στη γεύση και τις τάσεις της σύγχρονης μοριακής κουζίνας.
Οι πέρλες λεμονιού Messino είναι εμπνευσμένες από αρώματα και γεύσεις της Μεσογείου μέσα από μια καινοτόμα οπτική. Ζουμερές σταγόνες από φυσικό συμπυκνωμένο χυμό λεμονιού εγκλωβίζονται σε ένα λεπτό κέλυφος, που εκρήγνυνται στο στόμα και προσφέρουν γευστικές εκπλήξεις.
Οι πέρλες λεμονιού Messino δημιουργούνται με την μέθοδο της αντίστροφης σφαιροποίησης έχοντας ως βάση φρέσκο Ελληνικό χυμό λεμονιού, ενώ διαθέτουν ανοιχτό κίτρινο χρώμα, έντονο φρουτώδες άρωμα και όξινη γεύση.
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ:
Οι τρόποι σερβιρίσματος των περλών λεμονιού δεν διαφέρουν καθόλου από τον παραδοσιακό τρόπο χρήσης του χυμού λεμονιού στο φαγητό, παρά μόνο στο ότι προσφέρουν ένα νέο, τελείως διαφορετικό, επίπεδο γαστρονομικής παρουσίασης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις πέρλες λεμονιού Messino ως γαρνιτούρα σε οποιαδήποτε σαλάτα. Δοκιμάστε τις πάνω σε ψητά κρεατικά, φιλέτα ψαριού ή θαλασσινά κάθε είδους. Στολίστε τις μπρουσκέτες ή τις τάρτες σας. Για τους πιο ευφάνταστους, οι πέρλες λεμονιού μπορούν να κοσμήσουν ένα δροσερό ρόφημα όπως η φρέσκια λεμονάδα ή ένα φρουτώδες επιδόρπιο όπως η αγαπημένη μας lemon pie. Οι πέρλες μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για γαρνίρισμα σε κάθε πιάτο, στην ζαχαροπλαστική ή την ποτοποιία.
Διατίθενται σε συσκευασία των 50ml και σε συσκευασία των 130ml για επαγγελματική χρήση.
Οι πέρλες βαλσάμικου Messino δεν περιέχουν γλουτένη ή πρόσθετα σάκχαρα και είναι κατάλληλες για χορτοφάγους.
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ ΑΝΑ 100gr
Παραγωγική διαδικασία:
Αρχικά διαλέγουμε προσεκτικά συμπυκνωμένο χυμό λεμονιού άριστης ποιότητας που θα χρησιμοποιήσουμε για την παραγωγή του μείγματος, και προετοιμάζουμε το ειδικό μείγμα για την παρασκευή των περλών λεμονιού. Το διάλυμα εισάγεται στο μηχάνημα της αντίστροφης σφαιροποίησης, όπου δημιουργούνται οι πέρλες από μια και μοναδική σταγόνα χυμού. Οι πέρλες τελειοποιούνται και σταθεροποιούνται με την περιστροφή εντός ενός ειδικού σωλήνα. Οι παραγόμενες πέρλες καθαρίζονται σχολαστικά με νερό πριν την συγκέντρωση τους σε μια μικρή δεξαμενή. Στην συνέχεια, πραγματοποιείται η διαλογή τους και η τυποποίησή τους χειροκίνητα, με σκοπό την εξασφάλιση της ακριβούς ποσότητας και της άριστης ποιότητας των παραγόμενων περλών. Οι πέρλες λεμονιού Messino παράγονται και αποθηκεύονται κάτω από αυστηρές συνθήκες υγιεινής, προκειμένου να φτάσουν στο πιάτο σας, διατηρώντας πάντα την μοναδική τους γεύση και υφή.