Πέρλες Ροδιού
Μετά από σχεδόν 50 χρόνια επιτυχημένης πορείας στη διεθνή αγορά των προϊόντων ξυδιού, η Messino καινοτομεί, δημιουργώντας και παρουσιάζοντας, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τις Πέρλες Messino. Η σειρά με τις πέρλες Messino δημιουργήθηκε βάσει της μακράς εμπειρίας μας αλλά με γνώμονα την καινοτομία και τις τάσεις της σύγχρονης μοριακής κουζίνας.
Τολμήσαμε να σφαιροποιήσουμε το ρόδι, περικλείοντας σε μια μόνο σταγόνα χυμού, όλη την γεύση του αγαπημένου μας φρούτου αλλά και τις γνωστές του αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Οι πέρλες ρόδι Messino είναι ζουμερές σταγόνες από φυσικό Ελληνικό χυμό ροδιού που περικλείονται από ένα λεπτό τραγανό κέλυφος και διαθέτουν έντονο φρουτώδες άρωμα.
Γλυκιά και ταυτόχρονα όξινη, έντονη αλλά και φυσική θα είναι η γευστική αίσθηση που θα σας αφήσουν οι Πέρλες Ροδιού Messino, διατηρώντας το έντονο κόκκινο χρώμα του φυσικού χυμού ροδιού, μέσα στον οποίο διατηρούνται.
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ:
Οι πέρλες ροδιού αφήνουν μια γλυκιά επίγευση και για αυτό προτείνουμε τη χρήση τους τόσο σε αλμυρές όσο και σε γλυκιές παρασκευές. Κολακεύουν κάθε είδους σαλάτα, αναδεικνύοντας άψογα σαλάτες που περιέχουν φρούτα. Γαρνίρετε τα μαλακά τυριά σας όπως το κατίκι ή η μυζήθρα ή τις αλμυρές τάρτες σας. Αποτελούν ένα ιδανικό topic για κάθε είδος επιδορπίου. Δοκιμάστε τις πάνω σε ένα απλό επιδόρπιο γιαουρτιού ή σε μια ισορροπημένη πανακότα ή προσδώστε ελαφριά οξύτητα σε μια σοκολατόπιτα ή μια τούρτα red velvet. Προτείνουμε επίσης να τις γευτείτε μέσα σε ένα δροσιστικό cocktail/ ή μη αλκοολούχο ρόφημα. Οι πέρλες μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για γαρνίρισμα σε κάθε πιάτο, στην ζαχαροπλαστική ή την ποτοποιία.
Διατίθενται σε συσκευασία των 50ml και σε συσκευασία των 130ml για επαγγελματική χρήση
Οι πέρλες βαλσάμικου Messino δεν περιέχουν γλουτένη ή πρόσθετα σάκχαρα και είναι κατάλληλες για χορτοφάγους.
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ ΑΝΑ 100gr
Παραγωγική διαδικασία:
Αρχικά διαλέγουμε προσεκτικά φρέσκο συμπυκνωμένο χυμό από ρόδι που θα χρησιμοποιήσουμε για την παραγωγή του μείγματος, και προετοιμάζουμε το ειδικό μείγμα για την παρασκευή των περλών ροδιού. Το διάλυμα εισάγεται στο μηχάνημα της αντίστροφης σφαιροποίησης, όπου δημιουργούνται οι πέρλες από μια και μοναδική σταγόνα χυμού. Οι πέρλες τελειοποιούνται και σταθεροποιούνται με την περιστροφή εντός ενός ειδικού σωλήνα. Οι παραγόμενες πέρλες καθαρίζονται σχολαστικά με νερό πριν την συγκέντρωση τους σε μια μικρή δεξαμενή. Στην συνέχεια πραγματοποιείται η διαλογή τους και η τυποποίησή τους χειροκίνητα, με σκοπό την εξασφάλιση της ακριβούς ποσότητας και της άριστης ποιότητας των παραγόμενων περλών. Οι πέρλες Ροδιού Messino παράγονται και αποθηκεύονται κάτω από αυστηρές συνθήκες υγιεινής, προκειμένου να φτάσουν στο πιάτο σας, διατηρώντας πάντα την μοναδική τους γεύση και υφή.
Πέρλες Ροδιού
Μετά από σχεδόν 50 χρόνια επιτυχημένης πορείας στη διεθνή αγορά των προϊόντων ξυδιού, η Messino καινοτομεί, δημιουργώντας και παρουσιάζοντας, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τις Πέρλες Messino. Η σειρά με τις πέρλες Messino δημιουργήθηκε βάσει της μακράς εμπειρίας μας αλλά με γνώμονα την καινοτομία και τις τάσεις της σύγχρονης μοριακής κουζίνας.
Τολμήσαμε να σφαιροποιήσουμε το ρόδι, περικλείοντας σε μια μόνο σταγόνα χυμού, όλη την γεύση του αγαπημένου μας φρούτου αλλά και τις γνωστές του αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Οι πέρλες ρόδι Messino είναι ζουμερές σταγόνες από φυσικό Ελληνικό χυμό ροδιού που περικλείονται από ένα λεπτό τραγανό κέλυφος και διαθέτουν έντονο φρουτώδες άρωμα.
Γλυκιά και ταυτόχρονα όξινη, έντονη αλλά και φυσική θα είναι η γευστική αίσθηση που θα σας αφήσουν οι Πέρλες Ροδιού Messino, διατηρώντας το έντονο κόκκινο χρώμα του φυσικού χυμού ροδιού, μέσα στον οποίο διατηρούνται.
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ:
Οι πέρλες ροδιού αφήνουν μια γλυκιά επίγευση και για αυτό προτείνουμε τη χρήση τους τόσο σε αλμυρές όσο και σε γλυκιές παρασκευές. Κολακεύουν κάθε είδους σαλάτα, αναδεικνύοντας άψογα σαλάτες που περιέχουν φρούτα. Γαρνίρετε τα μαλακά τυριά σας όπως το κατίκι ή η μυζήθρα ή τις αλμυρές τάρτες σας. Αποτελούν ένα ιδανικό topic για κάθε είδος επιδορπίου. Δοκιμάστε τις πάνω σε ένα απλό επιδόρπιο γιαουρτιού ή σε μια ισορροπημένη πανακότα ή προσδώστε ελαφριά οξύτητα σε μια σοκολατόπιτα ή μια τούρτα red velvet. Προτείνουμε επίσης να τις γευτείτε μέσα σε ένα δροσιστικό cocktail/ ή μη αλκοολούχο ρόφημα. Οι πέρλες μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για γαρνίρισμα σε κάθε πιάτο, στην ζαχαροπλαστική ή την ποτοποιία.
Διατίθενται σε συσκευασία των 50ml και σε συσκευασία των 130ml για επαγγελματική χρήση
Οι πέρλες βαλσάμικου Messino δεν περιέχουν γλουτένη ή πρόσθετα σάκχαρα και είναι κατάλληλες για χορτοφάγους.
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ ΑΝΑ 100gr
Παραγωγική διαδικασία:
Αρχικά διαλέγουμε προσεκτικά φρέσκο συμπυκνωμένο χυμό από ρόδι που θα χρησιμοποιήσουμε για την παραγωγή του μείγματος, και προετοιμάζουμε το ειδικό μείγμα για την παρασκευή των περλών ροδιού. Το διάλυμα εισάγεται στο μηχάνημα της αντίστροφης σφαιροποίησης, όπου δημιουργούνται οι πέρλες από μια και μοναδική σταγόνα χυμού. Οι πέρλες τελειοποιούνται και σταθεροποιούνται με την περιστροφή εντός ενός ειδικού σωλήνα. Οι παραγόμενες πέρλες καθαρίζονται σχολαστικά με νερό πριν την συγκέντρωση τους σε μια μικρή δεξαμενή. Στην συνέχεια πραγματοποιείται η διαλογή τους και η τυποποίησή τους χειροκίνητα, με σκοπό την εξασφάλιση της ακριβούς ποσότητας και της άριστης ποιότητας των παραγόμενων περλών. Οι πέρλες Ροδιού Messino παράγονται και αποθηκεύονται κάτω από αυστηρές συνθήκες υγιεινής, προκειμένου να φτάσουν στο πιάτο σας, διατηρώντας πάντα την μοναδική τους γεύση και υφή.