Η ιστορία μας
1975
Ο Παναγιώτης Παπαδέας ξεκινάει την δική του παραγωγή ξυδιού σε ξύλινα βαρέλια, συγκεντρώνοντας κρασί από τοπικούς αμπελώνες της Καλαμάτας.
1984
Ο Διονύσης Παπαδέας αναλαμβάνει την διαχείριση της εταιρείας.
Πρώτο του μέλημα είναι να εκσυγχρονίσει τις εγκαταστάσεις της εταιρείας και την διαδικασία παραγωγής των προϊόντων.
1994
Οι εγκαταστάσεις μεταφέρονται στην Βιομηχανική περιοχή της Καλαμάτας σε άρτια εξοπλισμένο εργοστάσιο, το οποίο ανταποκρίνεται στις ανάγκες της
παραγωγής. Αντικαθιστούμε τα ξύλινα βαρέλια από inox δεξαμενές και οξοποιητές.
1996
Ξεκινούμε τις πρώτες προσπάθειες εξαγωγής των προϊόντων μας στις διεθνείς αγορές.
2000
Επεκτείνουμε τις εξαγωγικές δραστηριότητες της εταιρείας μας, κυρίως του ξυδιού σε χύμα μορφή. Επιπλέον, δημιουργούμε μια ευρεία γκάμα εμφιαλωμένων προϊόντων τα οποία διοχετεύονται κυρίως στο λιανεμπόριο της ελληνικής αγοράς και προχωρούμε στην δημιουργία του brand Messino.
2003
Αναπτύσσουμε περαιτέρω την εξαγωγική μας δραστηριότητα καταφέρνοντας να έχουμε ιδιαίτερη επιτυχία στις διεθνείς πωλήσεις, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των αγορών στην Ιταλία και στην Γερμανία.
2014
Αναλαμβάνει τα ηνία της εταιρείας ο Πάνος Παπαδέας, συνεχίζοντας να εμπνέεται από τις ίδιες οικογενειακές αξίες του ιδρυτή της εταιρείας. Ξεκινάει μια νέα εποχή για την εταιρείας μας καθώς δημιουργούνται νέα και καινοτόμα προϊόντα, όπως η σειρά με τις κρέμες βαλσάμικου, ενώ διευρύνεται και η πελατειακή βάση εκτός ΕΕ.
2017
Συμμετέχουμε για πρώτη φορά σε Διεθνείς εκθέσεις τροφίμων και αναπτύσσουμε στρατηγικές συνεργασίες και νέα δίκτυα διανομής.
2018
Τελειοποιείται και λανσάρεται, μετά από μια πολυετή έρευνα, η τελευταία τάση στην αγορά του βαλσάμικου ξυδιού, οι πέρλες βαλσάμικου . Βασισμένοι στην φιλοσοφία της μοριακής γαστρονομίας, γινόμαστε η πρώτη Ελληνική εταιρεία που παράγει πέρλες βαλσάμικου. Σήμερα, τα 4 και πλέον διαφορετικά είδη πέρλας παρουσιάζουν τεράστια ζήτηση κυρίως σε αγορές του εξωτερικού προσδίδοντας την αντίστοιχη προστιθέμενη αξία στο brand name MESSINO.
2019 έωςΣήμερα
Η εταιρεία μας, αυξάνει την συνολική ετήσια παραγωγική δυναμικότητα ξυδιού σε 15.000 τόνους ετησίως. Παράλληλα, εκσυγχρονίζεται και αυστηροποιείται ο ποιοτικός έλεγχος, προκειμένου να ανταποκριθούμε στα πρότυπα και τις απαιτήσεις των διεθνών αγορών.
Τα προϊόντα Messino αυξάνουν συνεχώς το μερίδιο συμμέτοχης στην Ελληνική αγορά και εξάγονται σήμερα σε 18 χώρες. Η γκάμα των προϊόντων MESSINO γίνεται ολοένα πιο γνωστή και ελκυστική στους καταναλωτές. ∆ιαμορφώνονται ισχυρές συνεργασίες σε Ελλάδα και εξωτερικό με βασικό γνώμονα το όραμα μας, την ποιότητα και τον σεβασμό για τον καταναλωτή.
1975
Ο Παναγιώτης Παπαδέας ξεκινάει την δική του παραγωγή ξυδιού σε ξύλινα βαρέλια, συγκεντρώνοντας κρασί από τοπικούς αμπελώνες της Καλαμάτας.
1984
Ο Διονύσης Παπαδέας αναλαμβάνει την διαχείριση της εταιρείας.
Πρώτο του μέλημα είναι να εκσυγχρονίσει τις εγκαταστάσεις της εταιρείας και την διαδικασία παραγωγής των προϊόντων.
1994
Οι εγκαταστάσεις μεταφέρονται στην Βιομηχανική περιοχή της Καλαμάτας σε άρτια εξοπλισμένο εργοστάσιο, το οποίο ανταποκρίνεται στις ανάγκες της
παραγωγής. Αντικαθιστούμε τα ξύλινα βαρέλια από inox δεξαμενές και οξοποιητές.
1996
Ξεκινούμε τις πρώτες προσπάθειες εξαγωγής των προϊόντων μας στις διεθνείς αγορές.
2000
Επεκτείνουμε τις εξαγωγικές δραστηριότητες της εταιρείας μας, κυρίως του ξυδιού σε χύμα μορφή. Επιπλέον, δημιουργούμε μια ευρεία γκάμα εμφιαλωμένων προϊόντων τα οποία διοχετεύονται κυρίως στο λιανεμπόριο της ελληνικής αγοράς και προχωρούμε στην δημιουργία του brand Messino.
2003
Αναπτύσσουμε περαιτέρω την εξαγωγική μας δραστηριότητα καταφέρνοντας να έχουμε ιδιαίτερη επιτυχία στις διεθνείς πωλήσεις, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των αγορών στην Ιταλία και στην Γερμανία.
2014
Αναλαμβάνει τα ηνία της εταιρείας ο Πάνος Παπαδέας, συνεχίζοντας να εμπνέεται από τις ίδιες οικογενειακές αξίες του ιδρυτή της εταιρείας. Ξεκινάει μια νέα εποχή για την εταιρείας μας καθώς δημιουργούνται νέα και καινοτόμα προϊόντα, όπως η σειρά με τις κρέμες βαλσάμικου, ενώ διευρύνεται και η πελατειακή βάση εκτός ΕΕ.
2017
Συμμετέχουμε για πρώτη φορά σε Διεθνείς εκθέσεις τροφίμων και αναπτύσσουμε στρατηγικές συνεργασίες και νέα δίκτυα διανομής
2018
Τελειοποιείται και λανσάρεται, μετά από μια πολυετή έρευνα, η τελευταία τάση στην αγορά του βαλσάμικου ξυδιού, οι πέρλες βαλσάμικου . Βασισμένοι στην φιλοσοφία της μοριακής γαστρονομίας, γινόμαστε η πρώτη Ελληνική εταιρεία που παράγει πέρλες βαλσάμικου. Σήμερα, τα 4 και πλέον διαφορετικά είδη πέρλας παρουσιάζουν τεράστια ζήτηση κυρίως σε αγορές του εξωτερικού προσδίδοντας την αντίστοιχη προστιθέμενη αξία στο brand name MESSINO.
2019 έωςΣήμερα
Η εταιρεία μας, αυξάνει την συνολική ετήσια παραγωγική δυναμικότητα ξυδιού σε 15.000 τόνους ετησίως. Παράλληλα, εκσυγχρονίζεται και αυστηροποιείται ο ποιοτικός έλεγχος, προκειμένου να ανταποκριθούμε στα πρότυπα και τις απαιτήσεις των διεθνών αγορών.
Τα προϊόντα Messino αυξάνουν συνεχώς το μερίδιο συμμέτοχης στην Ελληνική αγορά και εξάγονται σήμερα σε 18 χώρες. Η γκάμα των προϊόντων MESSINO γίνεται ολοένα πιο γνωστή και ελκυστική στους καταναλωτές. ∆ιαμορφώνονται ισχυρές συνεργασίες σε Ελλάδα και εξωτερικό με βασικό γνώμονα το όραμα μας, την ποιότητα και τον σεβασμό για τον καταναλωτή.