Πέρλες Βαλσάμικου Τρούφα
Μετά από σχεδόν 50 χρόνια επιτυχημένης πορείας στη διεθνή αγορά των προϊόντων ξυδιού, η Messino καινοτομεί, δημιουργώντας και παρουσιάζοντας, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τις Πέρλες Βαλσάμικου με τρούφα Messino. Η σειρά με τις πέρλες της Messino δημιουργήθηκε βάσει της μακράς εμπειρίας μας στην παραγωγή όξου (ξυδιού) αλλά πάντα με γνώμονα την καινοτομία και τις τάσεις της σύγχρονης μοριακής κουζίνας.
Οι πέρλες βαλσάμικου με τρούφα Messino, έχουν ως βάση το αγαπημένο πλέον βαλσάμικο ξύδι Messino, που παράγεται από την πρόσμειξη μούστου σταφυλιών με ξύδι από ελληνικά κρασιά και παλαιώνεται για τουλάχιστον 6 μήνες. Στην συνέχεια το παλαιωμένο βαλσάμικο ενισχύεται με φυσικό εκχύλισμα Ελληνικής τρούφας. Μέσω της διαδικασίας της αντίστροφης σφαιροποίησης καταφέραμε να εσωκλείσουμε την γεμάτη γεύση του Βαλσάμικου Messino αλλά και τους γηινούς τόνους της ελληνικής τρούφας σε μια μόνο μικρή σφαίρα, με λεπτό εξωτερικό περίβλημα και ζουμερό εσωτερικό. Οι πέρλες Βαλσάμικου τρούφα Messino, εκτός από την εντυπωσιακή τους εμφάνιση, προσφέρουν μια έντονη γευστική και αρωματική εμπειρία, καθώς εκρύνγνυνται απρόσμενα στο στόμα σας εκπλήσσοντας τους γευστικούς σας κάλυκες.
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ:
Οι πέρλες βαλσάμικου με τρούφα Messino σας δίνουν την ευκαιρία να δημιουργήσετε μοναδικούς συνδυασμούς από υφές και γεύσεις και να απολαύσετε την μοριακή γαστρονομία στο καθημερινό σας τραπέζι. Αναδεικνύουν όλες τις πράσινες σαλάτες, όπως σπανάκι και ρόκα αλλά και σαλάτες που περιέχουν μαλακά τυριά ή ντομάτα, όπως η καπρέζε. Γαρνίρετε τα πλατό τυριών και αλλαντικών για ξεχωριστή εμφάνιση και γεύση. Προσδώστε γαστρονομικό “αέρα” σε μπρουσκέτες και σάντουιτς με τα αγαπημένα σας υλικά. Αναδείξτε την γεύση και την εμφάνιση ενός μοσχαρίσιου φιλέτου ή απλά γαρνίρετε κάθε πιάτο Ιταλικής έμπνευσης, όπως πίτσα, μακαρονάδα ή ριζότο.
Οι πέρλες μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για γαρνίρισμα σε κάθε πιάτο, στην ζαχαροπλαστική ή την ποτοποιία.
Διατίθενται σε συσκευασία των 50ml και σε συσκευασία των 130ml για επαγγελματική χρήση.
Οι πέρλες βαλσάμικου Messino δεν περιέχουν γλουτένη ή πρόσθετα σάκχαρα και είναι κατάλληλες για χορτοφάγους.
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ ΑΝΑ 100gr
Παραγωγική διαδικασία:
Αρχικά διαλέγουμε προσεκτικά την παρτίδα βαλσάμικου ξυδιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την παραγωγή του μείγματος, και ενισχύεται με φυσικό εκχύλισμα Ελληνικής τρούφας. Έπειτα, προετοιμάζουμε το ειδικό μείγμα για την παρασκευή των περλών βαλσάμικου. Το διάλυμα εισάγεται στο μηχάνημα της αντίστροφης σφαιροποίησης, όπου δημιουργούνται οι πέρλες από μια και μοναδική σταγόνα βαλσάμικου με τρούφα. Οι πέρλες τελειοποιούνται και σταθεροποιούνται καθώς περιστρέφονται εντός ενός ειδικού σωλήνα. Οι παραγόμενες πέρλες καθαρίζονται σχολαστικά με νερό πριν την συγκέντρωση τους σε μια μικρή δεξαμενή. Στην συνέχεια, πραγματοποιείται η διαλογή τους και η τυποποίησή τους χειροκίνητα, με σκοπό την εξασφάλιση της ακριβούς ποσότητας και της άριστης ποιότητας των παραγόμενων περλών. Οι πέρλες βαλσάμικου τρούφα Messino παράγονται και αποθηκεύονται κάτω από αυστηρές συνθήκες υγιεινής, ακολουθώντας τα πρότυπα ποιότητας ISO:22000:2018 και FSSC:22000.
Πέρλες Βαλσάμικου Τρούφα
Μετά από σχεδόν 50 χρόνια επιτυχημένης πορείας στη διεθνή αγορά των προϊόντων ξυδιού, η Messino καινοτομεί, δημιουργώντας και παρουσιάζοντας, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τις Πέρλες Βαλσάμικου με τρούφα Messino. Η σειρά με τις πέρλες της Messino δημιουργήθηκε βάσει της μακράς εμπειρίας μας στην παραγωγή όξου (ξυδιού) αλλά πάντα με γνώμονα την καινοτομία και τις τάσεις της σύγχρονης μοριακής κουζίνας.
Οι πέρλες βαλσάμικου με τρούφα Messino, έχουν ως βάση το αγαπημένο πλέον βαλσάμικο ξύδι Messino, που παράγεται από την πρόσμειξη μούστου σταφυλιών με ξύδι από ελληνικά κρασιά και παλαιώνεται για τουλάχιστον 6 μήνες. Στην συνέχεια το παλαιωμένο βαλσάμικο ενισχύεται με φυσικό εκχύλισμα Ελληνικής τρούφας. Μέσω της διαδικασίας της αντίστροφης σφαιροποίησης καταφέραμε να εσωκλείσουμε την γεμάτη γεύση του Βαλσάμικου Messino αλλά και τους γηινούς τόνους της ελληνικής τρούφας σε μια μόνο μικρή σφαίρα, με λεπτό εξωτερικό περίβλημα και ζουμερό εσωτερικό. Οι πέρλες Βαλσάμικου τρούφα Messino, εκτός από την εντυπωσιακή τους εμφάνιση, προσφέρουν μια έντονη γευστική και αρωματική εμπειρία, καθώς εκρύνγνυνται απρόσμενα στο στόμα σας εκπλήσσοντας τους γευστικούς σας κάλυκες.
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ:
Οι πέρλες βαλσάμικου με τρούφα Messino σας δίνουν την ευκαιρία να δημιουργήσετε μοναδικούς συνδυασμούς από υφές και γεύσεις και να απολαύσετε την μοριακή γαστρονομία στο καθημερινό σας τραπέζι. Αναδεικνύουν όλες τις πράσινες σαλάτες, όπως σπανάκι και ρόκα αλλά και σαλάτες που περιέχουν μαλακά τυριά ή ντομάτα, όπως η καπρέζε. Γαρνίρετε τα πλατό τυριών και αλλαντικών για ξεχωριστή εμφάνιση και γεύση. Προσδώστε γαστρονομικό “αέρα” σε μπρουσκέτες και σάντουιτς με τα αγαπημένα σας υλικά. Αναδείξτε την γεύση και την εμφάνιση ενός μοσχαρίσιου φιλέτου ή απλά γαρνίρετε κάθε πιάτο Ιταλικής έμπνευσης, όπως πίτσα, μακαρονάδα ή ριζότο.
Οι πέρλες μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για γαρνίρισμα σε κάθε πιάτο, στην ζαχαροπλαστική ή την ποτοποιία.
Διατίθενται σε συσκευασία των 50ml και σε συσκευασία των 130ml για επαγγελματική χρήση.
Οι πέρλες βαλσάμικου Messino δεν περιέχουν γλουτένη ή πρόσθετα σάκχαρα και είναι κατάλληλες για χορτοφάγους.
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ ΑΝΑ 100gr
Παραγωγική διαδικασία:
Αρχικά διαλέγουμε προσεκτικά την παρτίδα βαλσάμικου ξυδιού που θα χρησιμοποιήσουμε για την παραγωγή του μείγματος, και ενισχύεται με φυσικό εκχύλισμα Ελληνικής τρούφας. Έπειτα, προετοιμάζουμε το ειδικό μείγμα για την παρασκευή των περλών βαλσάμικου. Το διάλυμα εισάγεται στο μηχάνημα της αντίστροφης σφαιροποίησης, όπου δημιουργούνται οι πέρλες από μια και μοναδική σταγόνα βαλσάμικου με τρούφα. Οι πέρλες τελειοποιούνται και σταθεροποιούνται καθώς περιστρέφονται εντός ενός ειδικού σωλήνα. Οι παραγόμενες πέρλες καθαρίζονται σχολαστικά με νερό πριν την συγκέντρωση τους σε μια μικρή δεξαμενή. Στην συνέχεια, πραγματοποιείται η διαλογή τους και η τυποποίησή τους χειροκίνητα, με σκοπό την εξασφάλιση της ακριβούς ποσότητας και της άριστης ποιότητας των παραγόμενων περλών. Οι πέρλες βαλσάμικου τρούφα Messino παράγονται και αποθηκεύονται κάτω από αυστηρές συνθήκες υγιεινής, ακολουθώντας τα πρότυπα ποιότητας ISO:22000:2018 και FSSC:22000.