Η εταιρία μας

papadeas-stamp

Οξοποιία Παπαδέα

H εταιρεία µας, Παπαδέας Ι.Κ.Ε, είναι µια οικογενειακή επιχείρηση, µε πολύχρονη εµπειρία και βαθιά τεχνογνωσία στην παραγωγή προϊόντων ξυδιού και άλλων παραγώγων του.

Ιδρύθηκε το 1975, από τον Παναγιώτη Παπαδέα ο οποίος ξεκίνησε την δική του παραγωγή ξυδιού σε ξύλινα βαρέλια, συγκεντρώνοντας κρασί από τοπικούς αμπελώνες της Καλαμάτας.

Το 1984 η διαχείριση της εταιρίας περνάει στα χέρια του ∆ιονύση Παπαδέα και το πρώτο του μέλημα ήταν να εκσυγχρονίσει τις εγκαταστάσεις της εταιρείας και την διαδικασία παραγωγής των προϊόντων.

Το 1994 οι εγκαταστάσεις μεταφέρονται στην Βιομηχανική περιοχή της Καλαμάτας σε άρτια εξοπλισμένο εργοστάσιο, το οποίο ανταποκρίνεται στις ανάγκες της παραγωγής, αντικαθιστούμε τα ξύλινα βαρέλια από inox δεξαμενές και οξοποιητές και στην συνέχεια ξεκινούμε τις πρώτες προσπάθειες εξαγωγής των προϊόντων μας στις διεθνείς αγορές.

Βασικές Αξίες

της εταιρείας μας, από την πρώτη μέρα έως σήμερα

ποιότητα


καινοτομία


πίστη στην παράδοση

Ακολουθούμε την ίδια παραδοσιακή συνταγή, δουλεύοντας ασταμάτητα με το ίδιο μεράκι και αγάπη. Ακολουθούμε πιστά το όραμα του ιδρυτή και προσπαθούμε, πάντοτε με ευθύνη και σεβασμό απέναντι στον καταναλωτή, να προσφέρουμε εξαιρετικής ποιότητας και καινοτόμα προϊόντα, στην Ελληνική και διεθνή αγορά, που τα κάνει να ξεχωρίζουν.

Πάντα κύριο μέλημα της εταιρείας μας είναι να ικανοποιούμε τις γευστικές απαιτήσεις των ανθρώπων που επιλέγουν τα προϊόντα μας, καθώς και να εξελισσόμαστε παράλληλα, με αποτέλεσμα να έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη τους.

res-Papadeas-Silo

Η εταιρία Παπαδέας λανσάρει πλέον μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων με εξαιρετικούς και σπάνιους συνδυασμούς γεύσεων, όπως κρέμες βαλσάμικου και αρωματικά ξύδια, οι καινοτόμες πέρλες, τα οποία είναι βέβαιο πως θα δώσουν μια ξεχωριστή διάσταση στην μαγειρική σας. Μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα Messino σε πληθώρα Ευρωπαϊκών αγορών, στην Αμερική, στην Αυστραλία και στην Νότια Αφρική.

Όλα μας τα προϊόντα αλλά και η παραγωγική διαδικασία πιστοποιούνται από το διεθνές πρότυπο ISO:22000. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζουμε την προστασία του καταναλωτή, αλλά και την σταθερή υψηλή ποιότητα και γεύση των προϊόντων.

papadeas-stamp

Ανακαλύψτε

την ιστορία μας