Όλα τα

προϊόντα

Βαλσάμικο Ξύδι

Γνωστό και ως γλυκάδι, το αγαπημένο μας Βαλσάμικο ξύδι δημιουργήθηκε με αγάπη, βασισμένο στην παραδοσιακή συνταγή και στην πολυετή εμπειρία μας. Διαλέξτε ανάμεσα σε κλασσικό Παλαιωμένο Βαλσάμικο, Λευκό Βαλσάμικο και Βαλσάμικο με ελληνικό ανθόμελο.

Δείτε τα Προϊόντα
Balsamic Vinegar-
Balsamic Cream

Κρέμα Βαλσάμικου

Εξαιρετική κρέμα από το αγαπημένο μας Βαλσάμικο ξύδι, χωρίς πρόσθετα, με έντονη πυκνότητα και γλυκόξινη γεύση. Αρωματικό άρτυμα που αναδεικνύει κάθε σας πιάτο.
Επιλέξτε την αγαπημένη σας ανάμεσα σε 12 διαφορετικές γεύσεις.

Δείτε τα Προϊόντα

Πέρλες

Εμπνευσμένες από την μοριακή γαστρονομία, οι πέρλες Messino, αποτελούν την μεγάλη μας καινοτομία. Γαρνίρετε τα πιάτα σας με την αγαπημένη σας γεύση και βιώστε έκρηξη γεύσεων στον ουρανίσκο σας.

Δείτε τα Προϊόντα

Κλασσικό Ξύδι

Προέρχεται αποκλειστικά από λευκές, κόκκινες ή πιστοποιημένες βιολογικές ποικιλίες σταφυλιών, με στόχο να αναδείξει μοναδικά την γεύση του πιάτου σας. Επιλέξτε ανάμεσα σε κόκκινο, λευκό, βιολογικό ή special.

Δείτε τα Προϊόντα

Αρωματικό Ξύδι

Το λευκό ξύδι παραγωγής μας αρωματίζεται με φυσικό τρόπο με φρέσκα και αποξηραμένα βότανα της Ελληνικής γης. Βασιλικός, ρίγανη, δενδρολίβανο, Σκόρδο ή εστραγκόν;
Ποιο είναι το δικό σας αγαπημένο;

Δείτε τα Προϊόντα
Artima Lemoniou

Άρτυμα Λεμονιού

Το άρτυμα λεμονιού δεν είναι άλλο από τον αγαπημένο φυσικό χυμό λεμονιού, με μέτρια οξύτητα και έντονη γεύση, κατάλληλο για κάθε σας πιάτο. Επιλέξτε ανάμεσα σε συσκευασίες των 330ml, 2L ή 4L.

Δείτε τα Προϊόντα

Συσκευασία HORECA

Οι συσκευασίες HORECA έρχονται σε μεγαλύτερο και απολαυστικότερο μέγεθος, για να καλύψουν κάθε σας επαγγελματική ανάγκη. Επιλέξτε ανάμεσα σε ατομικές (50ml), γίγας ή extra γίγας συσκευασίες για πολλά από τα προϊόντα μας.

Δείτε τα Προϊόντα
ξυδι καλαμάτας