Αρωματικό ξύδι με δενδρολίβανο
Η σειρά με αρωματικά ξύδια της Messino είναι εμπνευσμένη από τα αρωματικά φυτά και τις μυρωδιές της Μεσογειακής γαστρονομίας. Ένα από αυτά είναι το αρωματικό ξύδι με δενδρολίβανο. Το λευκό ξύδι Messino παντρεύεται με φρέσκο δενδρολίβανο και δημιουργείται ένα γευστικό προϊόν. Το λευκό ξύδι Messino από λευκές ελληνικές ποικιλίες κρασιών αρωματίζεται από φρέσκο δενδρολίβανο, το οποίο διατηρείται ολόκληρο εντός της φιάλης και εκχυλίζεται με φυσικό τρόπο, ενώ η ένταση του αυξάνεται με τον χρόνο. Διαθέτει γήινο και φρέσκο άρωμα, έντονα βοτανική και ήπια όξινη γεύση και επίγευση πραγματικού δεντρολίβανου.
Το αρωματικό ξύδι με Δενδρολίβανο Messino αποτελεί μια εξαιρετική εναλλακτική για το απλό ξύδι η τα φρέσκα βότανα στην μαγειρική και στο τραπέζι σας.
ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ ΤΟ:
Το λευκό αρωματικό ξύδι με δενδρολίβανο Messino συμπληρώνει ιδανικά τις σαλάτες σας, και αποτελεί αναπόσπαστο υλικό σε σαλάτες με όσπρια, ζυμαρικά ή πατατοσαλάτες. Ταιριάζει εξαιρετικά σε πιάτα με χοιρινό και γενικότερα στα ψητά κρεατικά σας. Δοκιμάστε να μαρινάρετε τα ψητά σας όπως αρνί ή χοιρινό, τα ψητά λαχανικά ή τις πατάτες φούρνου σας.
Ακόμη δημιουργήστε ξεχωριστές σάλτσες για τα ψητά θαλασσινά σας όπως ψητό χταπόδι ή καλαμάρι ή μικρά ψητά και τηγανητά ψάρια όπως μπαρμπούνια και σαρδέλες για να προσδώσετε μοναδικό άρωμα και γεύση.
Συστατικά
Περιέχει ξύδι από λευκό κρασί, νερό και χλωρό δενδρολίβανο
Δεν περιέχει γλουτένη και πρόσθετα σάκχαρα
Κατάλληλο για Vegan διατροφή
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ ΑΝΑ 100gr
Το Λευκό Ξύδι αρωματισμένο με Δενδρολίβανο Messino παράγεται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στη Μεσσηνία από διαλεγμένες ποικιλίες λευκών οίνων. Παραλαμβάνουμε κρασί από ποικιλίες λευκών σταφυλιών, το οποίο αποθηκεύεται σε μεγάλες δεξαμενές. Έπειτα τα κρασιά μεταφέρονται στην παραγωγή και συγκεκριμένα εισέρχονται στους οξοποιητές μας με σκοπό την οξοποίηση.
Μετά την ολοκλήρωση της μεταποίησης το ξύδι ψύχεται, γίνεται διαυγές, φιλτράρεται και το τελικό προϊόν αποθηκεύεται σε ειδικές δεξαμενές. Ακολουθεί η διαδικασία της εμφιάλωσης κατά την οποία επιλέγουμε τα αρωματικά βότανα με το χέρι και τα τοποθετούμε σε φιάλες κάτω από αυστηρές συνθήκες υγιεινής. Τέλος το ξύδι φιλτράρεται ξανά, εμφιαλώνεται και διανέμεται στα σημεία πώλησης, φθάνοντάς σε άψογη κατάσταση στο πιάτο σας.
Αρωματικό ξύδι με δενδρολίβανο
Η σειρά με αρωματικά ξύδια της Messino είναι εμπνευσμένη από τα αρωματικά φυτά και τις μυρωδιές της Μεσογειακής γαστρονομίας. Ένα από αυτά είναι το αρωματικό ξύδι με δενδρολίβανο. Το λευκό ξύδι Messino παντρεύεται με φρέσκο δενδρολίβανο και δημιουργείται ένα γευστικό προϊόν. Το λευκό ξύδι Messino από λευκές ελληνικές ποικιλίες κρασιών αρωματίζεται από φρέσκο δενδρολίβανο, το οποίο διατηρείται ολόκληρο εντός της φιάλης και εκχυλίζεται με φυσικό τρόπο, ενώ η ένταση του αυξάνεται με τον χρόνο. Διαθέτει γήινο και φρέσκο άρωμα, έντονα βοτανική και ήπια όξινη γεύση και επίγευση πραγματικού δεντρολίβανου.
Το αρωματικό ξύδι με Δενδρολίβανο Messino αποτελεί μια εξαιρετική εναλλακτική για το απλό ξύδι η τα φρέσκα βότανα στην μαγειρική και στο τραπέζι σας.
ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ ΤΟ:
Το λευκό αρωματικό ξύδι με δενδρολίβανο Messino συμπληρώνει ιδανικά τις σαλάτες σας, και αποτελεί αναπόσπαστο υλικό σε σαλάτες με όσπρια, ζυμαρικά ή πατατοσαλάτες. Ταιριάζει εξαιρετικά σε πιάτα με χοιρινό και γενικότερα στα ψητά κρεατικά σας. Δοκιμάστε να μαρινάρετε τα ψητά σας όπως αρνί ή χοιρινό, τα ψητά λαχανικά ή τις πατάτες φούρνου σας.
Ακόμη δημιουργήστε ξεχωριστές σάλτσες για τα ψητά θαλασσινά σας όπως ψητό χταπόδι ή καλαμάρι ή μικρά ψητά και τηγανητά ψάρια όπως μπαρμπούνια και σαρδέλες για να προσδώσετε μοναδικό άρωμα και γεύση.
Συστατικά
Περιέχει ξύδι από λευκό κρασί, νερό και χλωρό δενδρολίβανο
Δεν περιέχει γλουτένη και πρόσθετα σάκχαρα
Κατάλληλο για Vegan διατροφή
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ ΑΝΑ 100gr
Το Λευκό Ξύδι αρωματισμένο με Δενδρολίβανο Messino παράγεται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στη Μεσσηνία από διαλεγμένες ποικιλίες λευκών οίνων. Παραλαμβάνουμε κρασί από ποικιλίες λευκών σταφυλιών, το οποίο αποθηκεύεται σε μεγάλες δεξαμενές. Έπειτα τα κρασιά μεταφέρονται στην παραγωγή και συγκεκριμένα εισέρχονται στους οξοποιητές μας με σκοπό την οξοποίηση.
Μετά την ολοκλήρωση της μεταποίησης το ξύδι ψύχεται, γίνεται διαυγές, φιλτράρεται και το τελικό προϊόν αποθηκεύεται σε ειδικές δεξαμενές. Ακολουθεί η διαδικασία της εμφιάλωσης κατά την οποία επιλέγουμε τα αρωματικά βότανα με το χέρι και τα τοποθετούμε σε φιάλες κάτω από αυστηρές συνθήκες υγιεινής. Τέλος το ξύδι φιλτράρεται ξανά, εμφιαλώνεται και διανέμεται στα σημεία πώλησης, φθάνοντάς σε άψογη κατάσταση στο πιάτο σας.