Ξύδι Special
Special Κόκκινο κλασσικό ξύδι Messino, 6 βαθμών οξύτητας αρωματικό, με ολοκληρωμένη γεύση. Είναι γνωστά τα οφέλη που το ξύδι προσφέρει στον οργανισμό καθώς διαθέτει αποδεδειγμένα αντιμικροβιακή και αντιοξειδωτική δράση, ενώ βοηθάει και στην μείωση της χοληστερόλης και στην πρόληψη καρδιαγγειακών παθήσεων. Μόνο ελάχιστες σταγόνες από το ξύδι Messino αρκούν για να δώσετε γεύση και άρωμα στο φαγητό σας.
Το ξύδι είναι ένα υλικό πασπαρτού στην κουζίνα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα πιάτα. Αποτελεί ένα φυσικό συντηρητικό για λαχανικά, ψάρια ακόμα και για κρεατικά.
Συνιστά την καλύτερη επιλογή για μαρινάδα, καθώς η έντονη οξύτητα μαλακώνει το κρέας ή το ψάρι και τους επιτρέπει να απορροφήσουν την γεύση στον μέγιστο βαθμό. Το κόκκινο ξύδι από κρασί χρησιμοποιείται κατεξοχήν για να σβήσετε μαγειρευτά φαγητά αντικαθιστώντας το κρασί. Φυσικά χρησιμοποιείται σαν βάση για dressing ή vinaigrettes και προσφέρει γεύση και άρωμα σε κάθε σαλάτα, χωρίς να απαιτείται η προσθήκη αλατιού.
Το ξύδι όμως έχει πολλαπλές χρήσεις και εκτός κουζίνας. Χρησιμοποιείται στην καθαριότητα λόγω της αντιμικροβιακής του ιδιότητας καθώς και στην κοσμητολογία
Διατίθεται σε συσκευασία πλαστική συμπιέσιμη φιάλη 400ml
Συστατικά
Ξύδι από κόκκινο κρασί και νερό
Δεν περιέχει γλουτένη, πρόσθετα σάκχαρα και αρώματα
Κατάλληλο για Vegan διατροφή
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ ΑΝΑ 100gr
Το ξύδι Messino παράγεται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στη Μεσσηνία από διαλεγμένες ποικιλίες ερυθρών οίνων. Παραλαμβάνουμε κρασί, το οποίο αποθηκεύεται σε μεγάλες δεξαμενές και έπειτα από τις απαραίτητες μετρήσεις μεταφέρεται στην παραγωγή και συγκεκριμένα στους οξοποιητές μας με σκοπό την οξοποίηση.
Μετά την ολοκλήρωση της οξοποίησης το έτοιμο προϊόν ψύχεται, γίνεται διαυγές, φιλτράρεται και το τελικό προϊόν αποθηκεύεται σε κατάλληλες δεξαμενές, όπου συντηρείται σε κατάλληλες συνθήκες. Ακολουθεί η διαδικασία της εμφιάλωσης κατά την οποία επιλέγουμε τις φιάλες κάτω από αυστηρές συνθήκες υγιεινής, μέσα στις οποίες το κόκκινο ξύδι εμφιαλώνεται και έπειτα διανέμεται στα σημεία πώλησης, φθάνοντάς σε άψογη κατάσταση στο πιάτο σας.
Ξύδι Special
Special Κόκκινο κλασσικό ξύδι Messino, 6 βαθμών οξύτητας αρωματικό, με ολοκληρωμένη γεύση. Είναι γνωστά τα οφέλη που το ξύδι προσφέρει στον οργανισμό καθώς διαθέτει αποδεδειγμένα αντιμικροβιακή και αντιοξειδωτική δράση, ενώ βοηθάει και στην μείωση της χοληστερόλης και στην πρόληψη καρδιαγγειακών παθήσεων. Μόνο ελάχιστες σταγόνες από το ξύδι Messino αρκούν για να δώσετε γεύση και άρωμα στο φαγητό σας.
Το ξύδι είναι ένα υλικό πασπαρτού στην κουζίνα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα πιάτα. Αποτελεί ένα φυσικό συντηρητικό για λαχανικά, ψάρια ακόμα και για κρεατικά.
Συνιστά την καλύτερη επιλογή για μαρινάδα, καθώς η έντονη οξύτητα μαλακώνει το κρέας ή το ψάρι και τους επιτρέπει να απορροφήσουν την γεύση στον μέγιστο βαθμό. Το κόκκινο ξύδι από κρασί χρησιμοποιείται κατεξοχήν για να σβήσετε μαγειρευτά φαγητά αντικαθιστώντας το κρασί. Φυσικά χρησιμοποιείται σαν βάση για dressing ή vinaigrettes και προσφέρει γεύση και άρωμα σε κάθε σαλάτα, χωρίς να απαιτείται η προσθήκη αλατιού.
Το ξύδι όμως έχει πολλαπλές χρήσεις και εκτός κουζίνας. Χρησιμοποιείται στην καθαριότητα λόγω της αντιμικροβιακής του ιδιότητας καθώς και στην κοσμητολογία
Διατίθεται σε συσκευασία πλαστική συμπιέσιμη φιάλη 400ml
Συστατικά
Ξύδι από κόκκινο κρασί και νερό
Δεν περιέχει γλουτένη, πρόσθετα σάκχαρα και αρώματα
Κατάλληλο για Vegan διατροφή
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ ΑΝΑ 100gr
Το ξύδι Messino παράγεται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στη Μεσσηνία από διαλεγμένες ποικιλίες ερυθρών οίνων. Παραλαμβάνουμε κρασί, το οποίο αποθηκεύεται σε μεγάλες δεξαμενές και έπειτα από τις απαραίτητες μετρήσεις μεταφέρεται στην παραγωγή και συγκεκριμένα στους οξοποιητές μας με σκοπό την οξοποίηση.
Μετά την ολοκλήρωση της οξοποίησης το έτοιμο προϊόν ψύχεται, γίνεται διαυγές, φιλτράρεται και το τελικό προϊόν αποθηκεύεται σε κατάλληλες δεξαμενές, όπου συντηρείται σε κατάλληλες συνθήκες. Ακολουθεί η διαδικασία της εμφιάλωσης κατά την οποία επιλέγουμε τις φιάλες κάτω από αυστηρές συνθήκες υγιεινής, μέσα στις οποίες το κόκκινο ξύδι εμφιαλώνεται και έπειτα διανέμεται στα σημεία πώλησης, φθάνοντάς σε άψογη κατάσταση στο πιάτο σας.